leoscan buddy2 interface picture

BUDDYII - малък, но мощен

Какво е BUDDYII ?

BUDDYII е универсална автомобилна диагностика от Леоскан.

Това е малко и компактно устройство, което се побира във всеки джоб и е винаги във вас.

В комбинация с всеки телефон или таблет с Андроид и включено в диагностичния порт на автомобила, то може да се използва за диагностика и откриване на проблеми, а информацията да се изобрази на дисплея веднага.

Веднъж инсталирано, приложението е винаги налично и много лесно за работа от всеки. То е преведено на български за по-голямо удобство.

При оглед на автомобил нов внос вече не е нужно да мъкнете специален тежък лаптоп и диагностика за модела, защото BUDDYII е универсално автомобилно диагностично устройство и може да се използва за всеки модел автомобил.

Достатъчно е BUDDYII да е с вас!

BUDDYII поддържа четене на VIN номера на новите автомобили, намиране на контролери, четене и триене на грешки, следени на живи данни, кодиране и конфигуриране, адаптация и други специфични функции на дилърско ниво.

Поддържат се и функции като регенерация на DPF, адаптация на дросел, кодиране на инжектори, зануляване на сервизен интервал, калибрация на датчик за положение на волана и датчици за налягането в гумите и други.

Може веднага да потърсите в интернет значението на всяка записана грешка или стойност от екрана на телефона.

Така може да установите дали ви очакват скъпи ремонти и изненади преди покупката!

buddy2 interface car makes coverage and special functions

BUDDYII поддържа повече от 80 европейски, американски и азиатски марки автомобили, които се ъпдейтват редовно към последните версии за диагностика.

BUDDYII можете да поръчате със софтуер към устройството само за една марка, или да поръчате пълния пакет от марки и специални функции.

Изборът е ваш!

А тук можете да откриете отговори на Често Задаваните Въпроси за BUDDYII.

За повече подробности, демонстрации и поръчка, можете да ни потърсите на нашият имейл или телефон.